Tuesday, June 26, 2012

Neljas päev 24.juuni


Käisime Puebla ühes kõrgeimas tipus el Mirador de la Curota, mis oli ligikaudu 514 meetrit kõrge. Mineku ajal läks Mariti autol kägigukast katki. mis tähendab, et me pidime kõik seitsmekesi tulema Diego autoga- Diego, Marit, Inge, Kristi, Veronika, Kaidi ja mina. Kitsas oli, aga jõudsime nii hotelli, et politsei ei pidanud meid kinni pidama. 


Viimane teerada enne mäkke jõudmist

Mäe tipp, kus avanes ilus vaade igale poole. 
 Hispaania mägedes elavad metsikud hobused ja teistsugused(karvasemad)lehmad. Meie küll lehmi ei kohanud, kuid aga hobuseid küll.


Kaidiga mäe tipus

Marit mäe tipus



  
Selline näeb välja Hispaanias surnuaed. Ja kui surnukeha on umbes kümme aastat juba sees olnud, siis korjatakse kondid kokku ja sinna saab juba järgmist matta. 

Bussijaamas oodates bussi, mis lõppude-lõpuks jäi tulematta. Me vaatasime valet aeg. Vaatasime aega, mis kehtis kevadel tudengite ajal. Seejärel pidime mõtlema lahenduse, kuidas Santiagosse saada. Kuna Diego sõitis Martitiga niikuinii Santiagosse, siis kolm meist- Kaidi, Veronika ja Inge läksin nendega, aga mina ja Kristi veetsime veel ühe öö Cabio hotellis.


Tegime mõned fotod kõndides Cabio hotelli. Esimesel on kaev, mis näeb päris moderne välja. Teisel on viljahoidla, kui hoolikalt silmitseda maja alumist osa, siis on aru saada, et see on kõrgendus. Maja on kõrgendatud seepärast, et rotid ei pääseks viljale ligi.



Tervitades,
Kaie

No comments:

Post a Comment